Diensten

Enkel het beste is goed genoeg.

Met de juiste meetapparatuur staat Optiek Van der Auweraer voor je klaar!

Uiteraard kan u bij Optiek Van der Auweraer terecht voor een oogmeting. Met computergestuurde precisieapparatuur gaan we op zoek naar uw ideale correctie. Zowel voor uw nieuwe bril als voor uw contactlenzen. In geval van twijfel verwijzen we u door naar een oogarts.

Optiek Van der Auweraer beschikt over een eigen werkplaats. In deze werkplaats worden monturen digitaal gescand, brillenglazen ingeslepen en montuurreparaties verricht. Computergestuurde apparatuur staat garant voor een perfecte centrering, curve en pasvorm van het glas in het montuur. Door het zelf inslijpen van de glazen kunnen uw individuele wensen beter worden toegepast. Wilt u de kleur of de vorm van de glazen aanpassen? Dat is allemaal mogelijk! Een ander belangrijk punt is dat wij het inslijpen sneller voor u kunnen verzorgen. Indien mogelijk, zelfs binnen enkele uren na aankoop!

Optiek Van der Auweraer doet ook herstellingen in eigen atelier. Wij beschikken over professioneel materieel om volwaardige herstellingen uit te voeren. Zo bent u bij ons meestal gered als u een klein defect hebt aan uw montuur.

 

Bent u slecht of moeilijk te been of niet in staat om zelf naar de winkel te komen, maakt u dan gerust een afspraak voor onze service aan huis.

Wij verzorgen een complete oogmeting met onze compacte en professionele apparatuur. We beschikken over een automatische Retinomax 3 om uw ogen precies te meten, nadien kijken we alles na met de pasbril.

Uiteraard heeft u ook thuis keuze uit een ruime collectie monturen in diverse prijsklassen. Na de keuze zullen we uw bril komen bezorgen en perfect afstellen.

Op afspraak: 03/889.52.93

  • Ruime keuze aan monturen
  • Vakkundig en professionele opmeting

Enkel en alleen oog voor u!

Indien uw drukke agenda het niet toelaat tijdens onze openingsuren langs te komen, maken wij graag met u een afspraak voor ’s avonds. In alle rust kiezen we de perfecte bril, doen we de oogmeting en bespreken we de glazen.

Private shopping dus, voor u.

Bel of mail voor een afspraak.