Gehoorbescherming op maat

“Oordoppen op maat”

No party without protection! Bescherm je oren tegen de tuuuuuuuuuuuuuut.

Veel mensen maken het wel eens mee: na een avondje uit blijf je een tijd met een pieptoon (oorsuizingen) in je oren rondlopen. Gelukkig verdwijnt in de meeste gevallen dat piepen na verloop van tijd vanzelf. Toch is het belangrijk om dit niet te onderschatten. Gepiep in uw oren kan de eerste waarschuwing zijn van blijvende gehoorschade. U beschermt uw oren dus best met kwalitatieve oordopjes van Variphone!

Op-Maat-Gemaakte “Musician Earplugs-2G”

De “MEP-2G” (second generation) is de nieuwste generatie gehoorbescherming met vlakke demping. Muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers gaan dankzij het vernieuwde en tevens unieke design, in combinatie met een vlakke filtering, geluid kunnen ervaren als voorheen maar tegen een gereduceerd niveau. De vlakke demping zorgt voor het behoud van de geluidskwaliteit. Je kunt bij aanschaf kiezen tussen drie verschillende dempingfilters: 15, 19 of 22 dB.

LET OP: Levertermijn voor deze op maat gemaakte oordoppen kan soms oplopen tot 3 à 4 weken.

De meeste ziekenfondsen betalen u een tegemoetkoming bij aanschaf van professionele muziekdopjes, vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

Niet alleen voor muziek hebben we de juiste hoorbescherming, we maken ook de juiste beschermdop op maat voor zwemmers, slapen, schietsport, motor & cabrio, werk: meer info op www.audionova.be

http://www.audionova.be

Maak een afspraak bij Optiek Van der Auweraer: tel 03/889.52.93