Audionova

Een waaier aan hoorapparaten.

“Achter Het Oor” (AHO) hoortoestellen

Een AHO hoortoestel bestaat uit een klein, anatomisch gevormd kunststof kastje dat onopvallend achter het oor wordt gedragen. Het versterkte geluid gaat via een slangetje het oor in. Bij AudioNova zijn AHO-toestellen nu ook verkrijgbaar met ‘open aanpassing’. Bij deze zit aan het toestel een onzichtbaar dun slangetje en een prettige zachte ‘eartip’. Dit draagt uitermate comfortabel en voorkomt een ‘opgesloten’ gevoel. Dit is totaal onopvallend voor anderen!

“In Het Oor” (IHO) hoortoestellen

Een IHO-toestel is een zeer compact hoorapparaat dat in het oor wordt gedragen. Hierdoor valt het nauwelijks op. Vanwege het minuscule formaat is echter minder versterking mogelijk, zodat dit type niet voor alle vormen van gehoorverlies geschikt is.

“Volledig In De Gehoorgang” (CIC) toestellen

Dit toestel zit diep in de gehoorgang en is daardoor nagenoeg onzichtbaar te dragen, zonder een toestel achter het oor. De gehoorgang wordt volledig afgesloten, maar waar mogelijk kan er een ventilatie gemaakt worden. Dit type is niet geschikt voor alle vormen van gehoorverlies en gehoorgangen. Net als IHO-toestellen worden ook CIC-toestellen speciaal op maat gemaakt.

Onze merken

novasenseunitronselectic

http://www.audionova.be

Maak een afspraak bij Optiek Van der Auweraer: tel 03/889.52.93
“De laatste nieuwe geavanceerde hoorapparaten hebben er toe bijgedragen dat de meeste slechthorenden toch geholpen kunnen worden.”